cvpc@cvpc.cat

Truca’ns 938751514

Dilluns a divendres 10 a 14 i 16 a 20

Previous slide
Next slide

La nostra història

A la clínica hi treballem tres veterinaris, la Rosa, l’Elke i qui escriu, el Jordi. Jo em vaig formar a Barcelona, Badalona i, sobretot, Berga, on vaig tenir la meva  primera feina estable.  Va ser a Berga on uns anys mes tard entrava a treballar la Rosa, més jove.   Allà vam viure una època de molta feina,  moltes urgències del senglar,  projectes i vivències que ens han portat fins a on som ara. Des de sempre ens hem ajudat mútuament,  donant-nos un cop de ma si en un dia de cacera tenies 5 gossos estripats a la sala d’espera o et trucaven de nit per una urgència que requeria cirurgia. Cap a l’any 2000, amb l’Albert i l’Enric, propietaris de la clínica de Berga,  es va obrir la clínica de Manresa.  Gràcies a ells i a la Clara, també veterinària, la clínica es va anar obrint lloc en una ciutat on hi exerceixen molts bons veterinaris.   A l’ Abril de 2017, per interès de totes les parts,  les dues clíniques es van separar i la Rosa va passar a treballar a Manresa. Amb la Rosa hem format molt bon equip i ella s’ha especialitzat en ecografia, aprenent-ne dels millors professionals i també assistint a diversors cursos sobre la temàtica.

L’Elke és la incorporació més recent. La Rosa la coneixia de Berga quan hi va fer les pràctiques de la carrera.  Més endavant va treballar en una clínica de petits animals a Reus.  L’Elke, més enllà del nom, té un punt exòtic. Possiblement és la veterinària de la zona on vivim que més en sap de primats, la seva gran passió.  Va fer un postgrau en simis i va deixar Reus per marxar  ….mesos a l’Àfrica i altres països per treballar amb aquests gran animals. A finals de 2021 va tornar a Europa. La Rosa em va dir que buscava feina i em va donar bones referències d’ella.  Vam parlar i va passar a formar part de l’equip.  D’esperit alegre,  al.lèrgica al conflicte, amb una mirada positiva sobre les coses,  decidida a l’hora d’afrontar reptes, és una bona professional que millora a l’equip.  Espero que la clínica estigui a l’alçada i ella trobi els estímuls necessaris per continuar vinculada amb nosaltres molts anys.

A la clínica també hi treballen la Gemma i la Judit, les primeres persones que trobareu quan entreu a la clínica.  En els inicis feien també de perruqueres de gossos i gats. Es podrien fer uns quants matalassos amb el pel que han arribat a tallar de gossos de Manresa.  Una feina dura i que requeria de grans dosis de paciència.  Quan la clínica va créixer vam decidir centrar-nos més a la part veterinària  i van deixar la perruqueria. La Judit i la Gemma van passar a tasques d’administratives i auxiliars.  A elles els toca aguantar la pressió dels clients impacients i dels  veterinaris impacients. Sense la seva feina, sovint desapercebuda, la clínica no podria funcionar.

Centre Veterinari a Manresa. Som amants dels animals i oferim serveis adaptats a les necessitats de la salut de la vostra mascota.

Contacte

Carrer Pintor Basiana, 11
08290 Manresa
938751514
cvpc@cvpc.cat

Horari

Matins de 10 a 14
Tardes de 16 a 20